Manner preseneča z medenjaki
Nostalgični občutki – kaj prebudi vaše? Vsak od nas ima kakšno hrano ali vonj, ki nas popelje v prijetne občutke, ki nas pogrejejo in nam vzpodbudijo prijeten občutek. Zbrali smo nekaj najbolj pogostih, morda se najdete med njimi. Medenjaki … Se tudi vam pocedijo sline? Med in vonj po cimetu nas z mislimi popeljeta v praznične zimske mesece. Ta omamni vonj in mehka sredica pa sta kot nalašč za sladkanje ob dobri kavi ali čaju. Izberite tiste, ki prinašajo prave čare in vas nikoli ne bodo razočarali. Priprava slastnih medenjakov Manner namreč temelji na bogati slaščičarski tradiciji in ljubezni do peciva. Pristen okus medenjakov izhaja iz izbranih sestavin ter skrbne priprave in načina hrambe medenega testa. Pred peko medenjakov se testo približno dva ali tri tedne hrani v ustreznem prostoru s primerno temperaturo in stopnjo vlage, dokler ne razvije značilne krhke strukture. Ko medeno testo dozori, trajno ohrani svežino in najslajše, najraznovrstnejše arome. ...
Komentarji
Objavite komentar